Pályaavatóval egybekötött tanévnyitó

Rendhagyó ünnepéllyel kezdtük a 2017/18-as tanévet. Az első napon, a tanévnyitón avattuk megújult sportpályánkat is.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Soltész Miklós Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkár Úr, az Emberi Erőforrások Minisztériumának képviseletében, Heinek Ottó Úr, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának elnöke, Tircsi Richárd főosztályvezető úr, az Államtitkárság Nemzetiségi kapcsolatok osztályának vezetője, valamint Gromon István úr, Pilisvörösvár város polgármestere is.

Szabóné Bogár Erika igazgató asszony beszédében elmondta, hogy az intézményünkben 626 diák kezdte az új tanévet, akik szeptembertől már a megújult sportpályát is használhatják a mindennapos testnevelés órák és a versenyfelkészítések során is. Köszönetet mondott a minisztériumtól kapott 10 millió forintos támogatásért, valamint a fenntartó (MNNOÖ) és a város segítő közreműködéséért.

Díszvendégeink a szalag átvágásával jelképesen átadták a létesítményt, melyet diákjaink lendületes labdajáték bemutatóval vettek birtokba. Reméljük, hogy tanulóink az idei tanévben is újabb tanulmányi- és sportsikerekkel öregbítik tovább iskolánk jó hírét.