Gólyatábor

Tisztelt Szülők és Diákok!

A gólyatáborral kapcsolatos információkat és a beiratkozáskor kapott, kitöltendő dokumentumokat az alábbi linkeken találhatják:

NYILATKOZAT -TÁJÉKOZTATÓ

Szülői egészségügyi nyilatkozat

Szülői aláírás nélkül sem az egészségügyi nyilatkozatot, sem a felelősségvállalási nyilatkozatot nem tudjuk elfogadni.

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a táborban csak egészséges gyermek tartózkodhat. Ha egy diák az 5 nap során nem érzi jól magát/fáj a torka/lázas/náthás/köhög, akkor a tanári ház egy külön szobájában kerül elhelyezésre, mindaddig, amíg Önök érte nem jönnek. Szükség esetén a városlődi háziorvos a rendelkezésünkre áll.

A járványügyi helyzet miatt a táborban megvalósuló foglalkozásainkat minden esetben kültéri helyszínekre szerveztük át, ezért kérjük, hogy meleg ruházat legyen a gyerekeknél, mert az esti programok alkalmával már hűvösebb lehet. Továbbá ajánlott plusz kéztörlő törölköző csomagolása is a rendszeres kézmosás miatt.

Kérjük, hogy 5 napra elegendő maszkot és kézfertőtlenítőt hozzanak magukkal a diákok. Zárt helyszínen (programok idején Herenden, valamint eső esetén a táborban a zárt termekben) kötelező a maszk használata, de a járványügyi helyzet alakulásának függvényében a külső helyszíneken is szükséges lehet a maszkhasználat.

Az egészségvédelem érdekében kérjük, szíveskedjenek gyermeküknek névvel ellátott kulacsot/műanyag palackot csomagolni, melyet az 5 nap során újra tudnak tölteni, anélkül, hogy egymás között felcserélnék azokat.

A távolságtartás biztosítása érdekében az indulás napján (2020. augusztus 22.) a gyülekezőt (névsorolvasás, nyilatkozatok leadása) 8:00-kor a következő beosztás szerint tartjuk:

7.a – aula

7.b – fsz. 5-ös terem

9.d – fsz. 4-es terem

9.n – fsz. 6-os terem

 

Pakolás a buszba: először a tanárok és ifisek táskái, valamint minden kellék (sportszer, írószer, egészségügyi doboz, hangosítás, technikai eszköz) kerül a buszba, az osztályok diákjai csak ezt követően pakolhatnak, függetlenül attól, hogy melyik busszal utaznak. Ha a tanárok és ifisek táskái illetve a kellékek miatt nem fér a táskájuk abba a buszba, amelyikkel utaznak, akkor a másik buszba is tehetik a csomagjukat.

A gyülekezőt követően tanári irányítással, egyesével, kézfertőtlenítést követően, maszkban lehet a buszra felszállni. (1.busz: 7.a + 9.n, 2.busz: 7.b + 9.d)

Az indulást követően a buszon a diákok higiéniai oktatásban részesülnek, melyen felhívjuk figyelmüket az egészségügyi és biztonsági óvintézkedésekre.

 

* A Pápán kialakult járványügyi helyzet miatt az utolsó nap programját módosítottuk. Pápa helyett a Veszprém- Állatkert látogatás lesz.