Információk az előrehozott érettségihez szükséges osztályozóvizsgáról

Kedves Diákok!
Mint ti is tudjátok, lehetőségetek van arra, hogy előrehozott érettségi vizsgát tegyetek angol nyelvből a 11. évfolyamon. Ennek feltétele, hogy osztályozóvizsgát tegyetek mind a 11. mind a 12. évfolyam anyagából. Lehetőség van arra is, hogy informatikából 10. és 11. évfolyamon előrehozott érettségi vizsgát tegyetek.
Az osztályozóvizsgára külön nyilatkozatot kell kitölteni és aláírva leadni a tanáraitoknak.
Ezt a nyilatkozatot az előrehozott érettségi vizsga c . linken találjátok meg.
Kérjük,alaposan olvassátok át a leírtakat!
Elorehozott_erettsegi_vizsga
Javasoljuk, hogy a dokumentumot otthon nyomtassátok ki, írjátok alá illetve írassátok alá szüleitekkel! Ezután fényképezzétek le vagy szkenneljétek be a dokumentumot és küldjétek vissza az angoltanáraitok, illetve az informatikát Klampeczki Anikó tanárnő részére!
Amennyiben nincs lehetőségetek otthoni nyomtatásra, az iskola portáján elhelyezünk néhány kinyomtatott nyilatkozatot.
A nyilatkozatok leadásának határideje: 2020. november 27.
Felhívjuk figyelmeteket arra, hogy angol nyelv esetén a 10. évfolyamon tanuló diákoknak az intézményvezető számára külön kérelmet kell benyújtaniuk abban az esetben, ha az érettségi vizsgát a 10. évfolyam végén szeretnék letenni. A kérelem tartalmazza a diák indoklását, aláírását illetve a szülő aláírását. A kérelemről az intézményvezető a szaktanárral egyeztetve hoz döntést.
Angoltanáraitok is összefoglalták a legfontosabb tanácsaikat. Ezt a „Tudnivalók az előrehozott érettségivel kapcsolatban”c. link tartalmazza.
Tudnivalók az előrehozott érettségivel kapcsolatban (1)
Mindenkinek megfontolt döntést kívánunk!