Ismét Pest vármegye bajnoka a focicsapatunk

Március utolsó napján, Gödöllőn rendezték a labdarúgó Diákolimpia VI. korcsoportos fiúk Pest vármegyei döntőjét. A versenyre tizenhat csapat érkezett azzal a céllal, hogy összemérje erejét és elhódítsa a bajnoki címet. Iskolánk csapata megismételte a tavalyi bravúrt és ezúttal is diadalmaskodott.

A csoportból két szentendrei középiskola és a Budakeszi Nagy Sándor Gimnázium csapatain keresztül vezetett az út a negyeddöntőbe, ahol a Dabas Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola csapatát sikerült legyőzni. Az elődöntőben a házigazda Török Ignác Gimnázium, míg a döntőben a  Szigetszentmiklósról érkező Batthyány Kázmér Gimnázium csapatai sem tudták megakadályozni játékosainkat a bajnoki cím megszerzésében.

Az aranyérem mellett csapatunk kivívta a jogot, hogy iskolánk képviselheti Pest vármegyét a május végén Debrecenben megrendezésre kerülő országos döntőn.

A fiúk egy héten belül két kiemelkedő eredményt is elértek. Megnyerték a múlt hétvégén Pécsen rendezett II. Nemzetiségi Sporthétvégét és elsők lettek a vármegyei versenyen is.

A csapat tagjai:

Csepelényi Levente, Klencsák Máté, Kovács Levente, Molnár Milán, Nagy Zsombor, Péchy Hunor, Steckl Tamás, Szakszon Ádám, Szilágyi Olivér, Tóth Lóránt

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!