AZ EURÓPAI PARLAMENT NAGYKÖVET ISKOLÁJA LETTÜNK

A Junior Nagykövetek többször is megfordultak a budapesti Lövőház utcában, de nem tudtak ott lenni 2017. június 9-én az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája által szervezett eseményen, ahol Szabóné Bogár Erika igazgatóasszony és Engerth Csaba igazgatóhelyettes úr vették át az Európai Parlament Nagykövetiskolája címért járó plakettet. Az elismerő okleveleket és plaketteket Schöpflin György, európai parlamenti képviselő adta át.

A Junior Nagykövetek – Kiss Csilla, Kovács Domokos Péter, Kiss Dávid és Náfrádi Gergely Artúr – és felkészítő tanáruk – Jeskó Rita – osztálykiránduláson voltak, így a Budapesti Gazdasági Egyetem aulájában szervezett átadó ünnepségen kisfilmen mutatkoztak be, és foglalták össze az elmúlt félévben végzett munkájukat. A nagykövetek mozgalmas hónapokat tudhatnak maguk mögött pl. infópontot hoztak létre a könyvtárban, projektnapot szerveztek, szelektív kukákat hajtogattak, és részt vettek az Euroscola versenyén.

A bemutatkozó-videót itt lehet megtekinteni.

Az EURÓPAI PARLAMENT NAGYKÖVET ISKOLÁJA címre tábla fogja emlékezteti az iskolába belépőt, amely elköteleződést jelent az európai értékek vállalására, befogadására és terjesztésére.

A Nagykövet Iskola Program idén indult el Magyarországon, többet itt lehet olvasni róla.

Gratulálunk a csapatnak a cím elnyeréséhez, büszkék vagyunk rájuk!